Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Basement Saints – Love to Ride , Powersong week 31 !

Geschreven door Op 01/08/2021

Basement Saints – Love to Ride

Deze band noemt zichzelf een mulinational rockband met als thuis locatie Aarau Zwitserland. Lekkere rauwe rock met deze  drie mans formatie. De band bestaat uit ,  lead vocalist and rhythm guitarist Anton Delen (RSA), lead guitarist Levent Basharan (UK) and drummer Simon `Molly` Moll (CH).  In 2020 is de band her opgestart en komen in 2021 keihard terug met waanzinnig lekkere rock songs . Deze week dus genieten met deze band bij Hoex Radio  , The Dutch Rock Station !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *