Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

08:00 12:00


The Dead Daisies – Righteous Days Powersong week 37 !

Geschreven door Op 07/09/2019

THE DEAD DAISIES – Righteous Days (with Glenn Hughes)

En daar was ineens dat nieuws afgelopen week ,  John Corabi en Marco Mendoza gaan hun eigen weg en spelen niet meer in het muziekcollectief wat Dead Daisies heet . Beide mannen worden vervangen door één man en niet zomaar iemand , Glenn Hughes gaat de bas partijen spelen en de zang voor zijn rekening nemen.  Volgend de Daisies website zullen John en Marco altijd onderdeel zijn en blijven van de Daisies familie , en zo hoort het ook beide zijn niet weg te denken in de weg van het succes van deze band.  Wat kun je anders doen dan een diepe buiging en respect voor beide heren , zonder hen waren de Daisies niet waar ze nu staan. Nu dan Glenn Hughes , geen introductie nodig , top artiest en rocker diep in zijn aderen tja..wat ons betreft een waardig opvolger en de huidige line up is dan ook klaar voor een fantastische Daises toekomst. The dead Daisies 2019/2020 zijn : David Lowy (Mink, Red Phoenix) , Doug Aldrich (Whitesnake/Dio) , Deen Castronovo (Journey/Ozzy Osbourne) , Glenn Hughes  (Deep Purple/Hughes Turner/ Black Country Communion/ and many more).

Voor deze week dus de eerste single van dit bijzondere viertal , wetende dat een nieuw album van deze “nieuwe” Daisies in de maak is.  Wij kunnen niet wachten en zeker niet als deze heren in 2020 weer op pad gaan langs diverse podia .

Rock on !

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *