Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Nightwish – Alpenglow Powersong week 36 !

Geschreven door Op 01/09/2019

Nightwish – Alpenglow

Een song van het album   ENDLESS FORMS MOST BEAUTIFUL wat is al is uitgekomen in 2015 . Een waanzinnig album waar al veel over geschreven is. Vanwaar dan deze week deze powersong ?  Gisterenavond kwam er een aflevering voorbij van “beste zangers ” seizoen 2019 . Onze eigen Floor Jansen doet hier aan mee en gaf aan het jammer te vinden dat Nightwish bijna nooit op de Nederlandse radio wordt gedraaid. De band is groot , verkoopt een gigantisch aantal albums , opgericht in Finland maar met natuurlijk Floor Jansen als frontvrouw , desondanks weinig tot geen airplay in Nederland. Al in 2018 vertelde Floor Jansen in een interview voor NRC dat zij Nederland een klote land qua muziek vind , echt een ramp vind zij immers Nightwish heeft het stempel metal en daar wordt volgens haar niet naar geluisterd!   Wij delen haar mening en vandaar dat Hoex Radio , Nightwish prominent in de playlist heeft staan en de band regelmatig draait . Om de band extra aandacht geven, de aandacht die deze band meer dan verdient,  deze week speciaal voor onze eigen Floor Jansen  Nightwish powersong voor komende week . Met een diepe buiging naar de band voor de prachtige muziek en alle tot op heden uitgebrachte albums !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *