Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Picture – Stroke Powersong week 33 !

Geschreven door Op 11/08/2019

Picture – Stroke

Komende week is hij er dan echt , de nieuwe Picture “Wings” . De recensies vliegen ons om de oren , heel social media ontploft , overal zijn daar de mannen van Picture die terug zijn als nooit tevoren. Nederlands bekendste en oudste heavy metal band  komt komende week met het nieuwe album “Wings.  Hoex Radio en met name Nite Flite Rock show volgen Picture met deze nieuwe release en draagt de band een heel warm hart toe.  Deze  Stroke is naast een hele mooie song ook een ode aan Rien,  de bassist die na een beroerte in 2014 zich terug knokte het podium op en daar nu staat te shine ’n alsof er niets gebeurd is . Daarmee dwing je heel veel respect af en met deze wetenschap luisteren naar deze hele mooie single is het niet gek dat alle fans spreken over dat kippenvel moment !  Ook hier op de Hoex radio redactie ontkomen wij daar niet aan.  Stroke dan ook deze week meer dan verdient powersong van de week van deze legendarische band PICTURE !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *