Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


Roxy Blue – Rockstar Junkie Powersong week 32 !

Geschreven door Op 04/08/2019

Roxy Blue – Rockstar Junkie

27 jaar na hun debuut album was daar ineens Roxy Blue met het nieuwe album Roxy Blue . De band is ooit begonnen in 1989 in Memphis en is nu terug , harder en beter dan ooit !  Deze Rockstar Junkie gaat los vanaf de eerste seconde tot de laatste noot !  Knallen deze week met deze geweldige song. Het album is al te bestellen op CD of een limited uitvoering met handtekeningen. Wees er snel bij want deze mag niet ontbreken in de platenkast!

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *