Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


King Zebra – Dina , Powersong week 11 !

Geschreven door Op 10/03/2024

King Zebra – Dina

Op 12 april komt het nieuwe album van King Zebra uit . De uit Zurich afkomstige band is inmiddels geen onbekende bij Hoex.  Het nieuwe album Between the Shadows is dan ook gelijk al een aanrader voor de platenkast.  Inmiddels al twee singles die zijn vrijgegeven , hebben wij deze week gekozen voor de eerste single. Dina opent sterk en als opmaat naar het nieuwe album een track die ons doet hunkeren naar meer. Kortom wij kunnen niet wachten tot het 12 april is en tot die tijd deze week 10 keer per dag ..King Zebra bij Hoex Radio !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *