Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Dokken – Fugitive , Powersong week 33 !

Geschreven door Op 13/08/2023

Dokken – Fugitive

Het legendarische Dokken komt dan eindelijk op 27 oktober met het langverwachte album uit, de titel is Heaven Comes Down. Er is meer dan een jaar gewerkt aan dit album en is het dertiende studio album van de band. De eerste single is Fugitive waarbij Don Dokken zijn inspiratie haalt uit de onzekere wereld en daarbij behorende toekomst.  Het album is onze must have voor de platenkast en je krijgt dan een tracklist met 10 echte Dokken songs .  Deze week Fugitive 10 keer per dag als Powersong bij Hoex !

Rock On


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *