Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Bonafide – Hero To Zero , Powersong week 39 !

Geschreven door Op 24/09/2023

Bonafide – Hero To Zero , Powersong week 39 !

Sweden is waar het gebeurd voor Bonafide . In 2006 opgericht en inmiddels 8 albums op hun naam waar onder een live album. Nu dan nummero 9 opkomst met de titel Are You Listening ?  Het album komt uit op 27 oktober a.s. en is te verkrijgen in een vinyl of CD versie. Wil je vinyl dan kun je kiezen tussen een gele, rode of zwarte plaat.  Inmiddels kun je dit album pre-orderen via de website van de band en op diverse andere plaatsten op het web. Het is het eerste studio album sinds 2017 en staat vol met super songs !  Deze week is Hero To Zero powersong bij Hoex !  Hero to Zero is de eerste single van het nieuwe album en hiermee laat Bonafide zien weer een fantastisch album te gaan afleveren. Deze week dus , Bonafide , Hero To Zero , 10 keer per dag !

Wat een heerlijk rock feestje bij Hoex Radio !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *