Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Molly Karloff – Higher Than The Sun , Powersong week 34 !

Geschreven door Op 20/08/2023

Molly Karloff – Higher Than The Sun

Op 6 oktober komt het debut album van deze UK Rock band uit. Breaking Out is een must Have voor de platenkast en kan vanaf nu al besteld worden. Molly Karloff is een trio die met waanzinnig toffe rifs je op op het puntje van je stoel houd . Op dit moment nog voornamelijk actief in de Uk maar het is kwestie van tijd dat we band ook in Nederland en de rest van Europa gaan tegenkomen. Met dit nieuwe album maakt de band indruk en de Powersong van deze week is er één met een beat die je waarschijnlijk maandagavond al kan meezingen. Hij blijft hangen en is vernieuwend , we love it !  Higher Than The Sun als opmaat naar het nieuwe album , deze week Powersong bij Hoex Radio !

Rock On !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *