Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Blues

22:00 24:00

Now on air

Hoex Blues

22:00 24:00


Vandenberg – Sin , Powersong week 21 !

Geschreven door Op 21/05/2023

Vandenberg – Sin

Op 25 augustus komt het nieuwe album Sin uit.  Als Vandenberg met iets nieuws komt heeft dat altijd iets speciaals. Het is een gevoel , een stemming , zo’n ding onder in je buik waarvan je heel blij wordt.  Zo ook deze titelsong die ons meesleept als opmaat naar het nieuwe album. Eén ding is nu al zeker,  deze nieuwe langspeler is een must have voor je platenkast. Je kunt het album alvast bestellen zowel op vinyl als digitaal .  Adrian Vandenberg , Mats Levén , Koen  Herfst en Randy van der Elsen dat is Vandenberg in optima forma.  Deze week meer dan genieten met Sin op je radio als powersong bij Hoex radio.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *