Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Breforth – Wheel of Fortune , Powersong week 19 !

Geschreven door Op 07/05/2023

Brefort – Wheel of Fortune

Juergen Breforth en Peter Lenzschau zijn de mannen achter Breforth het project van de mastermind van Mad Max Juergen. Het duitse Breforth leverde al eerder een Powersong.  Met deze Wheel of Fortune neemt de de band je meer terug naar 1982. In dat jaar was de release van het Mad Max album Mad Max . Op dat album stond Wheel of Fortune als song en moest toen de album track worden die de band op de kaart zou zetten. In het geweld toen tussen Saxon , Judas Priest en Iron Maiden was het lastig het album goed  op de kaart te zetten . Nu dan de song niet leven gegeven door Breforth als opmaat naar het nieuwe album Metal in my Heart wat uitkomt op 25 augustus a.s.   Deze week deze bijzondere ballad als Powersong bij Hoex !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *