Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Xandria – My Curse is My Redemption , Powersong week 18 !

Geschreven door Op 30/04/2023

Xandria – My Curse is My Redemption

Deze Duitse sympfonische metalband heeft net een nieuw album uitgebracht met de mooie titel The Wonders Still Awaiting. Van dit album de hymne My Curse is My Redemption Powersong deze week. De band tourt op dit moment samen met Delain door Europa.  In augustus volgt een tour samen met Kamelot in Amerika.  Wij zagen de band in Haarlem en liet een enorme indruk achter.  Een album als aanrader voor de platenkast , twee keer op tour en een zangeres met een fantastische stem omgeven door een waanzinnige band , dat is Xandria op dit moment.  Deze week genieten met deze powersong bij Hoex !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *