Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


Delain – Hideaway Paradise, Powersong week 17!

Geschreven door Op 22/04/2023

Delain – Hideaway Paradise

Delain is een van origine Nederandse symfonische metalband. Een band waar we met recht heel trots op mogen zijn. Op dit moment tourt de band door Europa met afsluitend het heilige podium van Graspop Metal meeting. Van het nieuwe album Dark waters deze week de song Hideaway Paradise Powersong bij Hoex. Deze song is een hymne tussen de andere parels die op dit album staan. Een album als must have voor de platenkast ! De band is live meer dan fantastich en afgelopen hebben wij Delain mogen zien in Haarlem. Eén groot muzikaal feest wat wordt afgemaakt met de bijzondere stem van Diana Leah , die tot de laatste noot helder en zuiver blijft. Inmiddels is Delain internationaal bekend en is naast Diana , bassist Ludovici Cioffi toegevoegd aan de band . Kortom Delain , Nederlands met een heerlijk Italiaans sausje waardoor het geheel smaakt naar veel meer. Deze week deze briljante song Powersong bij Hoex radio , The Dutch Rock Station !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *