Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Ramkot – Don’t Drop Down , Powersong week 15 !

Geschreven door Op 09/04/2023

Ramkot – Don’t Drop Down

Ramkot is afkomstig uit het Belgische Gent . Keiharde dampende rock is wat je voogeschoteld krijgt. Heerlijk eigenwijs met afwijkende ritme’s . De band bestaat uit de broers Tim (zang, gitaar) en Tom (drums) Leyman en jeugdvriend Hannes Cuyvers (basgitaar). De naam van de band is geïnspireerd door een dorpje in Nepal waar Tom vier maanden vrijwilligerswerk deed. Een avondje Ramkot is energieke rock met een podium power waar gewoon niet omheen kunt.  Ramkot bestaat sinds 2018 maar in 2023 is het echt wel de grote doorbraak met als kers op de slagroom keihard voorprogramma van Metallica!  Eric en Mike hadden de eer de band voor de microfoon te krijgen voor een show interview.  Toffe gasten die meer dan fantastische rock weten te maken , meer dan terecht dan ook deze week Powersong bij Hoex !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *