Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Ayron Jones – Filthy, Powersong week 36 !

Geschreven door Op 04/09/2022

Ayron Jones – Filthy

Het zat er al aan te komen , Ayron Jones die een powersong aflevert !  Ayron Jones is een Amerikaanse gitarist, zanger en songwriter. Zijn muziek combineert elementen van grunge, rock, hiphop, soul en andere genres. Recentelijk hebben wij Ayron mogen zien in Paradiso en dan in de kleine zaal.  Wat een feestje en wat een sound zet deze man neer.  Wij waren direct onder de indruk. Het was dan ook niet moeilijk om deze nieuwe single deze week te bombarderen tot Powersong.

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *