Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


Ronnie Simmons – Going My Way , Powersong week 29 !

Geschreven door Op 16/07/2022

Ronnie Simmons – Going My Way

Hoe gaaf is dit , jaren geleden op Instagram was hij daar ineens onze vriend uit Australië.  Het grote avontuur werd aangegaan in LA en er volgde een paar single’s samen met zangeres Kelly . Toen al was duidelijk dat Ronnie meer wilde. uiteindelijk zijn wij hem uit het oog verloren tot enige weken geleden . Een clip van Faster Pussycat en wie liep daar te rennen over het podium , onze eigen Ronnie Simmons !  Wauw , gelijk gaan kijken en jawel ook op facebook is Ronnie flink vertegenwoordigd en hij heeft net begin deze maand een solo single uitgebracht . Het contact was snel gelegd en de single snel gevonden want tussen Hoex en deze man ligt een rijke historie . Daarom ook deze week heel erg gegund Powersong bij Hoex voor deze altijd vrolijke en hard werkende Ronnie Simmons !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *