Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


The Jokers – Slap Back , Powersong week 28 !

Geschreven door Op 09/07/2022

The Jokers – Slap Back

Precies 4 weken nadat we de eerste single Powersong hadden gemaakt dan nu deze tweede single als opmaat naar dat nieuwe album . The Jokers uit de UK met werkelijk fantastische rock .  Metalapolis Records heeft een neus voor toffe bands dat heeft zich de afgelopen jaar bewezen. De lijst is lang en daar mag nu deze band niet maar aan ontbreken.  Wij kunnen niet wachten op het vervolg van deze twee singles , één ding is zeker , The Jokers staan hoog in het Hoex lijstje als verrassing van 2022 !  Geniet en rock mee met deze nieuwe single.  Komende week gewoon keihard 10 keer per dag bij Hoex radio !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *