Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

08:00 12:00


Hinder – Take it to the Limit , Powersong week 20 !

Geschreven door Op 14/05/2022

Hinder – Take it to the Limit

Deze week een oude song , Take it to the limit staat op het gelijknamige album  uitgebracht in november 2008. Het Amerikaanse Hinder lijkt terug van weggeweest , of was ook hier de schuldige corona ?  In ieder geval is de band ineens actief op social media en speelt weer voor volle zalen.  Vorig jaar was er nog een best of album waarop deze song niet te vinden was. Eigenwijs zoals wij zijn dan maar powersong deze week , hopende op een nieuw album binnenkort van deze magistrale Hinder !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *