Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


CRASHDÏET – Powerline , Powersong week 19!

Geschreven door Op 07/05/2022

CRASHDÏET – Powerline

Het Zweedse CRASHDÏET is voor Hoex geen onbekende , wat een fantastische band !  Een nieuw album en een Europese tour die de komende week Nederland aandoet.  Je kunt de band gaan bewonderen op 14 mei in Rotterdam en op 15 mei in Breda .  Het mooie is dat de band dan ook onze vrienden van King Zebra meenemen naar Nederland. Daarnaast kun je gaan genieten van  Shiraz Lane & Velvet Insane. Tja is dat geen dampende rockavonden gaan worden dan weten wij het ook niet meer.   Deze week de single Powerline , powersong bij Hoex . Powersong gevoed met een powerline en dat non stop , wat wil je nog meer .  Ohh ja,  om het feestje compleet te maken doet Michael Starr , je weet wel die van Steel Panther ook nog een beetje mee . Feest op jou radio dus deze week met CRASHDÏET met een snufje Steel Panther en dat gewoon 10 keer per dag !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *