Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Breforth – Reset My Sanity , Powersong week 4 !

Geschreven door Op 22/01/2022

Breforth – Reset My Sanity

Jürgen Breforth en zijn songwriter Peter Lenzschau kwamen afgelopen week met deze fantastische single Reset My Sanity. De eerste single van het verwachte album Metal in My Heart.  Deze opmaat smaakt naar meer , wauw wat een fantastische song .  Je hoort de ervaring van beide heren en natuurlijk is Jürgen geen onbekende met zijn 40 jaar ervaring en natuurlijk als geestelijk leider van Mad Max .  Het mooie is dat dit album uitkomt via onze vrienden van Metalapolis Records !  Voor beide meer dan gegund !   Deze week dus powersong voor Hoex Radio , The Dutch Rock Station .

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *