Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


Box Of Kings – Molly my Dear , Powersong week 42 !

Geschreven door Op 17/10/2021

Box Of Kings – Molly My Dear

Box of Kings is inmiddels niet meer weg te denken bij Hoex Radio , Inmiddels de derde single en de derde keer Powersong.  Box of Kings is rock met een randje blues en een band uit ons eigen Nederland.  Wat ons betreft is 2021 het jaar van Box of Kings . Het wachten is nu op het album welke begin 2022 verwacht wordt .  Deze Molly my Dear is weer een heerlijke song met een fantastische groove . Deze week 10 keer per dag , wij krijgen er geen genoeg van !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *