Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


Eclipse – Run For Cover , Powersong week 41 !

Geschreven door Op 10/10/2021

Eclipse – Run For Cover

Eclipse & Hoex Radio , just good friends !  We draaien de band al zo lang wij ons kunnen herinneren . Al in 1999 opgericht , met een bijna optreden op het songfestival in 2016 waarbij de band in de voorrondes tijdens de halve finale tweede werd. Toch duurde het pas tot 2019 dat de band band zijn debuut maakte in Wacken en daar direct hele ogen ogen gooide.  Nu dan , het nieuwe album “Wired” … what can we say , Briljant !  Luisteren wij hier naar het album van het jaar?   Zou zo maar eens kunnen !  Deze week song 4 van het album , powersong bij Hoex , alle songs zijn goed dus dit was gewoon de welbekende dartpijl die de keuze heeft gemaakt !

Enjoy & Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *