Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Strÿkenine – Once and For All , Powersong week 24 !

Geschreven door Op 12/06/2021

Strÿkenine – Once and For All

Deze melodische rockband uit Stockholm kwam op 20 mei al met deze eerste single van hun album Strÿkenine I . Dit album komt uit op 16 juli a.s. De volgende single komt komende week uit , wij konden echter niet wachten en hebben deze week voor de eerste single als powersong gekozen. Wat uit het noorden komt is goed , en dat gaat zeker op voor deze band!  Het album is fantastisch en een echte aanrader voor de platenkast. Vooralsnog komt het album alleen op CD uit via Pride & Joy Music maar wij hopen echt dat er t.z.t. een vinyl uitgave gaat komen.

Geniet deze week van deze fantastische Zweedse band !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *