Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

21:00 22:00

Now on air

Hoex Evening Rock

21:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


John Diva & the Rockets of Love – American Amadeus , Powersong week 51 !

Geschreven door Op 13/12/2020

John Diva & the Rockets of Love – American Amadeus

John Diva & the Rockets of Love , DE rocksensatie uit Duitsland maar dan met een meer dan Amerikaanse uitstraling . Direct na hun eerste album Mama Said Rock is Dead stond de band binnen no time hoog in de Duitse albumlijsten en zetten zich daarmee direct internationaal op de kaart. Een concert van deze mannen is één grote Rock Party . Op 15 januari a.s. komt het nieuwe album American Amadeus uit , deze week de bijbehorende singe als Powersong , voor deze hardwerkend band meer dan gegund en dik verdient !

Rock on !

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *