Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


Eddy Bopp – Wanne Be Your Man, Powersong week 40

Geschreven door Op 27/09/2020

Eddy Bopp – Wanne Be Your Man

Wederom levert Eddy Bopp met Wanne Be Your Man een powersong af . Begin van het jaar was het een aantal keren raak en recentelijk was Eddy ook al van de partij.  De Mannen van ons programma Nite Flite Rock waren een paar weken geleden in de studio van Eddy,   Bopp music studio( link onder partners op de website)   , aldaar troffen wij een heel erg gemotiveerde muzikant die nog een schat aan niet uitgebracht materiaal heeft liggen. Waar anderen stil zitten is Eddy bezig met zijn solo project en kan het bijna niet anders dan dat er een album aan zit te komen.  Deze week dus Eddy Bopp Powersong bij Hoex Radio , The Dutch Rock Station.

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *