Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Stryper & Five Finger Death Punch uurwisselplaten week 20 !

Geschreven door Op 13/05/2018

Five Finger Death Punch – Sham Pain

Op 18 mei de release van het 7e studio album van deze band , deze single die als is vrijgegeven geeft gelijk aan dat Five Finger Death Punch gewoon een waanzinnige band is . Het nieuwe album heet  And Justice For None. Wat ons dan weer vrolijk stemt is dat het album ook op vinyl beschikbaar komt !  Een aanrader deze lp en natuurlijk deze single , deze week uurplaat bij Hoex Rock Radio .

Stryper – Lost

Op 11 april bracht Stryper God damn evil uit , een nieuw Stryper album met 11 tracks. Lost is hiervan dan weer als video uitgebracht. Stryper zoals Stryper hoort te zijn, lekkere rauwe rock ! Stryper opgericht al in 1983 , uit elkaar gegaan en uiteindelijk in 2000 weer samen en nu terug met het 17e album van deze band. Stryper de band met een christelijke inslag  weet een groot publiek te raken !  Lost is hiervan wederom het bewijs !  Een aanrader voor de platenkast en natuurlijk op vinyl .


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *