Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Blues

22:00 24:00

Now on air

Hoex Blues

22:00 24:00


FM & Sunstorm uurwisselplaten week 21 !

Geschreven door Op 20/05/2018

FM – Killed by Love

Ook de mannen van FM hebben in maart een nieuw album uitgebracht met de titel Atomic Generation. Deze week dan eindelijk de eerste singel/clip  Killed by Love . Dit album nummer 11 van deze legendarische band is zoals wij gewend zijn, lekkere rock en weer zo een aanrader voor de platenkast.  Over FM hoeven we niets te vertellen, draait al bijna 35 jaar mee een staat tegenwoordig onder contract bij Frontiers Records . Deze week een week lang FM als uurwisselplaat bij Hoex radio !

Sunstorm – The Road To Hell

Het album met deze titel wordt verwacht op 8 juni as en nu als pre release deze single The Road to Hell. Een echte rijders plaat, of je nu motor of auto rijd , met deze plaat is het lastig je gasknop los te laten.  Sunstorm? ja band rond Joe Lynn Turner en sinds 1999 actief . Met deze plaat de 5e release van deze band !  Gewoon lekker


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *