Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Hartmann & Johnny Gioelo en Deen Castronovo uurwisselplaten week 19 !

Geschreven door Op 06/05/2018

Johnny Gioeli & Deen Castronovo – Through

Even een projectje tussendoor van deze Daisies drummer ,  of wordt dit dan een blijvertje ? Het debut album van de beide heren komt uit op 13 juli as en heet “Set The World on Fire “. Op 4 mei werd de eerste single on air gezet met deze Through ! Deen behoeft geen nadere introductie . Maar Johnny dan? Hardline daar was zijn moment van fame  , beide heren kennen elkaar ook van deze band omdat zij op het debut album van Hardline samen spelen.  Wij zijn reuze benieuwd want deze single is best lekker !

HARTMANN – Dont want back down

Avantasia gitarist Oliver Hartmann  geeft met deze Don’t want back down een voorproefje op zijn soloalbum “Hands on the Wheel” .  Ook uit Duitsland komt een hoop moois , was vorige week nog the New Roses de uurwisselplaat . Dan hebben wij deze week deze man uit Russelheim am main die een week lang Hoex van uur naar rockt ! Gewoon een lekkere plaat !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *