Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

08:00 12:00


The New Roses en Johannes Maria Knoll uurwisselplaten week 18

Geschreven door Op 28/04/2018

The New Roses – One More For The Road

The New Roses from Germany , Wiesbaden , doen niets nieuws , gewoon lekkere rock maar dan met een ongelofelijke drive, power en je ziet live dat die mannen er gewoon echt zin in hebben.  Staan op dit moment bij de Daisies in het voorprogramma maar doen zeker niet onder van de hoofdact . Is dit een nieuwe plaat , nee ! maar wel zo goed om deze week uurwisselplaat te mogen zijn .

Johannes Maria Knoll – The sermon on the mount

Soms verschuilt zich ergens in een klein dorp een parel en dat is Johannes Maria Knoll in dit geval , St Polten Austria herbergt een gitarist met een eigen stijl . Het gekozen nummer komt van Transcended een plaat uitgebracht vol met muzikale hoogstandjes.  Volledig instrumentaal brengt Johannes je van song naar song en merk je duidelijk dat Rock niet de enige stijl is waarin hij zich begeeft.  Hij heeft gewerkt met een aantal grote der aarde en brengt met deze Transcended zijn eerste eigen solo album uit . Wij zijn meer dan blij verrast daarom deze week de tweede uurwisselplaat voor Johannes !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *