Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


In de herhaling , ST. Madness & City of Thieves uurwissselplaten week 17!

Geschreven door Op 22/04/2018

I.v.m. de technische problemen afgelopen week zijn beide uurwisselplaten niet gedraaid . Inmiddels is Hoex Rock Radio weer via de reguliere stream te beluisteren , harder, beter en nog meer rock . Dat is het geluid van Hoex Rock Radio , The Dutch Rockstation. Reden dus om beide bands nog een keer de komende week hun moment te geven hier bij Hoex Rock Radio !

St.Madness -Made in China

Met de nieuwe cd bloodlust capades zet het uit Amerika komende St. Madness wel een toon ! Gewoon snoeiharde rock , rauw , melodieus , gewoon goed. Deze geschminkte gasten produceren een hoop geluid en worden in eigen land op handen gedragen. Deze band is al 20 jaar actief en heeft al redelijk wat geluidsmateriaal  gemaakt. De zanger heeft een korte Nederlandse geschiedenis , hij woonde gedurende enkele jaren in Nederland. Ons land blijft trekken en daarom ook het contact tussen deze band en Hoex Radio . Voor St Madness de eer om deze week uurwisselplaat te mogen zijn.

City of Thieves – Buzzed Up City

Via Fontiers Records wordt deze Engelse band aangeboden. City Of Thieves uit Londen rockt hoor !  Deze singel is een opmaat voor het nieuwe album wat gaat komen. Het is hun debuut en wat ons betreft valt deze gelijk in de smaak. Wij voorspellen dat we deze band binnen no time op de Nederlandse rock podia gaan tegenkomen !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *