Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Dukes Of The Orient & Von Hertzen Brothers uurwisselplaten week 8!

Geschreven door Op 18/02/2018

Dukes Of The Orient – Seasons Will Change

Op 23 februari komt het debut album uit van Dukes of the Orient met de toepasselijke naam “Dukes of the Orient” . Waar doet ons dit aan denken ? Inderdaad Asia alleen dan met een net iets andere twist. Dukes of the Orient is een nieuwe band rond John Payne (ex Asia & GPS) en Erik Norlander ( Last in Lane , lana lane & Rocket scientist) aangevuld met een top aan gast muzikanten. Ook hier denken wij weer iets moois te hebben ontdekt en verwachten op termijn dat deze band nog veel meer mooie rock zal brengen.  Duke of the Orient brengen ons deze week een nieuwe uurwisselplaat waarvan je ruim 6 minuten kan genieten  Season will change !

Von Hertzen Brothers – Long Lost Sailor

En jawel weer Finland deze week als tweede uurwisselplaat . In onze eeuwige speurtocht naar rock kwamen wij deze tegen. In Nederland zijn de gebroeders Von Hertzen niet erg bekend. In Finland, hun thuisbasis, hebben de heren al drie albums op nummer 1 gehad (Love Remains The Same, Stars Aligned, New Day Rising) en van de overige drie albums haalden er twee de top 5. Ook heeft de band het podium gedeeld met onder andere OpethPain Of SalvationAnathemaZZ TopNeil Young en Foo Fighters.  Van het al in 2017 uitgebrachte album war is over deze week Long Lost Sailor !  War Is Over is een erg goed klinkend album geworden dat met elke luisterbeurt beter lijkt te worden. De heren Von Hertzen hebben hiermee een prima basis gelegd voor meer succes buiten de landsgrenzen. Het zal ons dan ook niet verbazen als wij deze band binnenkort aantreffen op de Nederlandse podia.

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *