Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Perfect Plan & Issa uurwisselplaten week 9!

Geschreven door Op 24/02/2018

Issa – Come Back Again

Van het  album Run with the pack deze track van Issa. Deze dame uit Oslo brengt hiermee haar vijfde album uit. Dit zou best eens het album van het jaar kunnen worden.  Ze verteld zelf dat zij met dit album terug gaat naar haar roots . Rock zoals rock hoort te klinken volgens haar eigen zeggen. Wij delen haar mening, lekker met veel mooie riffen en goed doordachte breaks .  En jawel weer uit het hoge noorden !  En op 29 en 30 april as in Milaan live te bewonderen tussen een aantal grote namen zoals JORN, Stryper, Quiet Riot, Jack Russell’s Great White, Michael Thompson Band, Perfect Plan, Animal Drive, and meer op het Frontiers Rock festival.

 

Perfect Plan – In and Out of Love

Ook op het Frontiers Rock festival, deze band die wij al eerder voorbij hebben zien komen . Uit Zweden afkomstig en van het album  all rise welke in april verwacht wordt deze geweldige song.  Opgericht in 2014 en dan nu het debuutalbum  wat vol staat met hele mooie rock songs. Perfect Plan is klaar om de wereld te veroveren en wij voorspellen dat wij ze ook in Nederland op korte termijn op de diverse podia zullen kunnen bewonderen . Weer een parel van een band .


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *