Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


The Dead Daisies & Simple Minds uurwisselplaten week 6

Geschreven door Op 04/02/2018

The Dead Daisies – Resurrected

Onze helden komen met een nieuw album in april “Burn it Down” , nieuwe setting met Deen Castronovo die we kennen van Journey, Bad Englisch en natuurlijk Revolution Saints . Doug Aldrich  en Deen kennen elkaar van laatst genoemde band !  Een muzikaal feestje, Rock feestje , dat is wat het gaat worden maandag 16 april in 013 Tilburg !  Ja natuurlijk onze helden komen voor een nieuwe tour in 2018 ook naar Nederland .  Wij kunnen niet wachten, voor nu alvast een voorproefje op het nieuwe album !  Resurrected , de eerste song van nog vele rock songs die komen gaan !

 

Simple Minds – Walk Between Worlds

Simple Minds met een nieuw album ,uitgebracht 2 februari 2018 . Het album heet Walk Between Worlds en heeft juweeltjes van songs er op staan.  Wat moet je zeggen van deze super band , goed als altijd en het staat als een huis. Wel apart dat dit album nog geen 3 maanden na het album van hun eeuwige rivaal U2 uitkomt !  Wij draaien deze week de titelsong maar deze aanrader voor in de platenkast is van begin tot eind meer dan goed !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *