Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Richie Kotzen & Blackberry Smoke uurwissel platen week 5!

Geschreven door Op 28/01/2018

Richie Kotzen – The Damned

Richie Kotzen kennen wij o.a. van Posion, Mr Big  en de supergroep the Winery Dogs , deze in 1970 geboren rocker die met uitstapjes naar jazz en fusion zeker zijn sporen heeft verdient komt deze week uit met een nieuwe clip/singel The Damned .  Dit is de eerste track van een serie singels die hij gepland heeft staan voor 2018.  Wij wachten gespannen af want deze eerste singel met sterke blues rock invloeden is zeker bij ons in de smaak gevallen.

 

Blackberry Smoke – Flesh and Bone

Van Blackberry Smoke wordt op 6 april het album “Find A Light” uitgebracht. “Flesh And Bone”, de 1esingle die van de southern-rock band uitkomt is bij Hoex Radio te beluisteren.  Alle 13 songs zijn geschreven of mede geschreven door bandleider Charlie Starr en de mannen hebben het album zelf geproduceerd. Het uit Atlanta afkomstige Blackberry Smoke speelt ’t zoals het hoort, met een beetje bluegrass, boogie, country en hardrock. Afgelopen jaar nog live te zien in Nederland  in de Melkweg, gewoon een lekkere band om naar te luisteren !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *