Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


The Wheel – Woman My Wine , Powersong week 22 !

Geschreven door Op 26/05/2024

The Wheel – Woman My Wine

The Wheel is een band die al is opgericht in 2007 , het duurde tot 2016 voor het eerste album uitkwam.  Het debut album heet de The Wheel en werd vervolgd in 2018 met 2nd & 10 . Op beide albums hoor je invloeden van o.a. Whitesnake , van Halen en bijvoorbeeld MR Big.  in 2023 kwam de band met de single Last Goodbye die we toen al voorbij lieten komen.  Woman My Wine is de uitgekomen in 2024 op 8 mei , wij hopen natuurlijk dat dit dan eindelijk een opmaat is naar een nieuw album.  The Wheel is een band uit Noorwegen en is te vinden op bijvoorbeeld Spotify met hun albums , zeker een aanrader!   De band heeft een hele mooie track record met o.a. het voorprogramma van UFO, Ken Hensley en The Quireboys. Ook op festivals kom je de band regelmatig tegen , ze hebben dan ook de reputatie van een solide live spelende rock band!

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *