Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


Hat Stealers – Rocking on the Radio, Powersong week 21 !

Geschreven door Op 19/05/2024

Hat Stealers – Rocking on the Radio

Hat Stealers is een powertrio gevormd door drie leden met een sterke aanleg voor rock-‘n-roll, bestaande uit Duan Duwe op bas, Elison Amaro op drums en Lucca Diniz op zang en gitaar. Op zoek naar nieuwe muziek kwamen wij deze band tegen en waren gelijk verkocht. Als je deze song hoort dan smaakt dat gelijk naar meer. De eerste single die wij konden vinden is gelijk als deze nieuwe single helemaal top. Rocking on the Radio kwam uit op 7 mei en direct was duidelijk dat het een powersong was.  Deze week laten wij iedereen kennis maken met deze Braziliaanse band die wat ons betreft meer muziek moet uitbrengen zodat wij nog meer kunnen genieten alles wat Hat Stealers heet !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *