Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


The Last Armada – Black Leather , Powersong week 20 !

Geschreven door Op 12/05/2024

The Last Armada – Black Leather 

Deze band is een 4 mans formatie uit Guelph, Ontario Canada.  Toen wij de band voor het eerste hoorde waren wij direct verkocht. Nu nog een kleinere band maar wij verwachten een grote toekomst.  Met pas 5 singles op hun naam en live youtube post staan we aan het begin van iets moois . Op 3 mei kwam de debut EP Fang uit , die gelijk laat horen waar deze band voor staat. Lekkere rauwe rock en niet zo gepolijst zoals bij vele anderen. Heerlijk terug naar Rock zoals Rock bedoeld is . Deze week dus genieten van deze band waar wij heel blij mee zijn en die  via ons de brug naar Europa kan maken als powersong bij Hoex Radio !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *