Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

08:00 12:00


Scarlet Rebels – Secret Drug , Powersong week 19 !

Geschreven door Op 05/05/2024

Scarlet Rebels – Secret Drug

Deze band uit Wales is opgericht in 2018 , in 2022 komen ze als een komeet binnen in de Uk top 40 en zetten daarmee hun naam op de kaart. Nu in 2024 komt er op 16 augustus een nieuw album uit met de titel Where The Colours Meet.  Als voorproefje bracht de band de eerste single Secret Drug uit. Dat er inmiddels grote namen de kwaliteit van deze band begrijpen wordt duidelijk als je weet dat de video van Secret Drug is opgenomen met Shaun Hodson die we dan weer kennen van o.a. The Kris Barras band en Those Damn Crows.  De eerste maten van de song geven gelijk al aan dat Secret Drug een echte Powersong is , dat wij daar niet alleen in staan bewijst de enorme exposure op alle toonaangevende rock kanalen world wide !  Wij kunnen niet wachten op het vervolg maar zeggen op voorhand al dat where The Colours Meet een must have voor je platenkast is !  Deze week genieten met de Scarlet Rebels bij Hoex radio !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *