Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Kickin Valentina – Ride or Die , Powersong week 13 !

Geschreven door Op 24/03/2024

Kickin Valentina – Ride or Die

De band is opgericht in 2013 en had al in augustus 2015 een platendeal met Mighty Music , het label uit Denemarken. Vanaf dat moment dan ook direct bij ons in beeld . Al zo vaak de band voorbij horen komen is het dan nu tijd voor een echte PowerSong .  Ride or Die is een echte road song van deze Amerikaanse 4 mans formatie. De song is een opmaat naar het vierde album van de band “Star Spangled Fist Fight”  welke komende maand op 19 april gaat uitkomen.  Het album is zowel op CD als Vinyl te krijgen via de webshop van het label.  Wij zeggen een must have voor je platenkast !  10 songs op het album die allemaal knallen en je meenemen met de mannen van Kickin Valentina naar een ongekende road trip met een rockparty  !   Niet voor niets deze week Ride or Die , Powersong bij Hoex Radio !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *