Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Hunter – Who Needs The Devil , Powersong week 12 !

Geschreven door Op 17/03/2024

Hunter – Who Needs The Devil

Hunter is een oudgediende in Metal land , deze Duitse band die is opgericht in 1983 heeft inmiddels 3 albums op hun naam staan.  1985 , 1987 en 2020 zijn de jaren van de voorgaande albums. Nu in 2024 is daar de komst van een nieuw album met de titel Rock ´n´ Roll V.I.P.  Dit album kun je verwachten op 10 mei 2024 en wordt uitgebracht via Metalapolis Records.  Uiteraard is het album alvast via een Pre order te bestellen ! De eerste single van het album is al direct raak ! Who Needs The Devil is een echte hard rock song en zo één waarvan wij bij Hoex echt warm lopen .  Een meer dan overtuigende eerste single  die wordt ondersteund met fantastisch artwork .  Kortom weer een echte knaller zoals altijd bij de Hoex Powersong !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *