Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Rewolver – Speed Driver , Powersong week 46 !

Geschreven door Op 12/11/2023

Rewolver – Speed Driver

Groovy Heavy Rock dat is waar deze band voor staat. Rewolver , inderdaad met een W komt uit Halmstad Sweden. Op 30 oktober was daar dat nieuwe abum Strange Times waarmee de band zich in één keer op de kaart zet. 11 toffe rock songs ruim 40 minuten lang. De eerste single Speed Driver kwam al uit in juli maar is voor ons deze week aanleiding om de song Powersong te maken. Dat de band extra aandacht kan gebruiken blijkt uit het aantal likes en volgers op FB en Insta.  Deze extra aandacht is meer dan verdient , deze week dus 10 keer per dag Rewolver en Speed Driver bij Hoex.

Rock On


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *