Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Troy Redfern – Getaway , Powersong week 45 !

Geschreven door Op 05/11/2023

Troy Redfern – Getaway

De eerste single van het nieuw verwachte album van deze gitaar legende is dan eindelijk daar. met deze eerste single zet deze held uit Wales UK met zijn krachtige gitaarrifs direct de toon. Afgelopen week was het niet moeilijk , de single kwam voorbij en overwon direct want zonder enige twijfel zou Getaway de nieuwe powersong worden. Troy wordt ingedeeld in de categorie blues maar wij vinden als rock station toch echt dat deze song meer rock dan blues is . Als opmaat naar het nieuwe album kunnen wij niet wachten op nog meer moois.

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *