Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 21:00

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 21:00

Aankomende voorstelling

Hoex Evening Rock

21:00 22:00


Sergeant Steel – Mama Didn’t Raise no Fool, Powersong week 16 !

Geschreven door Op 16/04/2023

Sergeant Steel – Mama Didn’t Raise no Fool

Deze Oosterijkse Rock band kwam eerder met het bericht een platendeal te hebben gemaakt met Metalpolis Records om dus dit jaar een nieuwe album uit te brengen. Het album komt uit op 30 juni a.s. en heet Mister Sippi. Zoals wij vaak zeggen een aanrader voor de platenkast. De band is opgericht in 2007 en heeft tot heden 4 albums op haar naam staan . Daarnaast verantwoordelijk voor offizielle Vereinshymne der österreichischen Erstliga-Eiskhockeymannschaft EHC Black Wings Linz , ofwel de clubsong van ijshockey club EHC Black Wings in Linz.  Het nieuwe album staat vol met hits , de ene song nog sterker dan de ander . Mama Didn’t Raise no Fool is de tweede singel en gelijk al powersong!  Is dit een opmaat naar meer ?  Wie weet !  Deze week dus Sergeant Steel 10 keer per dag te beluisteren via Hoex !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *