Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Vandale – Leef en laat leven , Powersong week 48 !

Geschreven door Op 29/11/2022

Vandale – Leef en laat Leven

Als we het over de Nederlandse Rock geschiedenis hebben dan is er één naam die altijd genoemd wordt, Vandale !  Rock in eigen taal is de mannen van Vandale op het lijf geschreven . Een band met een rijke historie . Heel soms brengt de band onder leiding van Eddy Bopp en Marcel van den Berg een single uit . Deze single’s zijn stuks voor stul collector items om de echte fans van te laten genieten.  Als Dutch Rock Station is dan de powersong geen keuze immers Vandale is dan gewoon Powersong !   Deze week dus deze single met een dikke knipoog naar het Nederlandse totaal beleid !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *