Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

08:00 12:00


Harlem Lake – The River , Powersong week 38 !

Geschreven door Op 19/09/2021

Harlem Lake – The River

Weer een Nederlandse band als Powersong deze week. Harlem lake bracht 3 september j.l. deze eerste single uit als opmaat naar hun debuut album.  De band komt direct met een fantastisch rock nummer wat je meeneemt naar de 70s en je doet denken aan Clapton, Joplin en bijvoorbeeld Fleetwood Mac.  Toch is de eigen sound aanstekelijk en kunnen wij in ieder geval niet wachten op het vervolg . Harlem Lake is een band die je in de gaten moeten houden en zeker een keer  live moet gaan zien.

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *