Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Ty Coates’ Bombers – Any Other Way . Powersong for week 26 !

Geschreven door Op 27/06/2021

Ty Coates’ Bombers – Any Other Way

Ty Coates is terug met een nieuwe line up van de the Bombers , van het nieuwe album Man Down , deze week de song Any Other Way Powersong bij Hoex. Rock uit Australië zoals het bedoelt is ! De band heeft een rijke historie  en met deze nieuwe line up weer helemaal terug van weg geweest !

The Bombers zijn:  Lead singer Ty Coates ,  Christina Crofts (widow of the late Steve Crofts, the original Bombers lead guitarist) on guitars and slide guitar, Mick Carter on bass (ex-Swannee, One World) and much sought-after young gun Ryan Mathison on drums.

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *