Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Thunder – Last One Out Turn Off the Lights , Powersong week 13 !

Geschreven door Op 28/03/2021

Thunder – Last One Out Turn Off the Lights

Op 12 maart kwam het 13e studio album van Thunder uit . All The Right Noises is een fantastisch album wat verkrijgbaar is op CD  en vinyl . Wij hebben iets met Thunder , de band staat al vanaf het begin van Hoex in de database  . Het is daarom ook niet verwonderlijk dat de keuze voor de Powersong deze week niet zo heel moeilijk was.  Last One Out Turn Off The Lights was de eerste single van het album, welke al in november 2020 werd uitgegeven . Onder het mom , beter laat dan nooit , deze week Hoex Radio Powersong !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *