Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Sister – Scream for Pleasure , Powersong week 10 !

Geschreven door Op 07/03/2021

Sister – Scream for Pleasure

De Zweedse rockers van Sister kwamen op 26 februari met het nieuwe album Vengeance Ignited . Al in 2006 werd de basis gelegd voor deze band wat resulteerde een debuut EP , Deadboys making Noise in 2009 opgevolgd in 2011 met Hated het eerste “full Album ” . Pas in 2016 werd het volgende album Stand up afgeleverd . We hebben dus lang moeten wachten op het vervolg maar dit is dan ook het wachten waard geweest .┬áVengeance Ignited is een fantastisch album en een aanrader voor de platenkast . Deze week de song Scream for Pleasure Powersong bij Hoex Radio , The Dutch Rock Station .

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *