Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Simon Kinny-Lewis – Prison of Love , Powersong week 48 !

Geschreven door Op 22/11/2020

Simon Kinny-Lewis – Prison of Love

De uit Sidney afkomstige Simon stond afgelopen week al in de schijnwerpers in het programma van Roland. Deze blues gitarist met een snoeihard geluid is in Europa nog niet heel erg bekend . Toch zal dit gaan veranderen omdat hij inmiddels de nodige albums heeft uitgebracht . Recent werd toegevoegd,  A Day in San Jose . Een fantastisch album en een must have voor de platenkast. De powersong is afkomstig van het album Bad Whiskey uit 2018. Volgens Simon zelf de favoriete song van de band en hemzelf . Wij weten zeker dat wij nog veel van Simon gaan horen en niet alleen in de blues uurtjes bij Hoex Radio maar zeker ook in de andere uren !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *