Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Impact – You and I , Powersong week 32 !

Geschreven door Op 02/08/2020

Impact – You and I

Het Rotterdamse Impact bestaat bijna 40 jaar en kwam met het album the Flag in een ge-remasterde versie . Voor ons aanleiding om deze band eens goed in het zonnetje te zetten.  Een waanzinnig leuke podcast/interview volgde met daaraan gekoppeld een gave prijsvraag waarmee je de ge-remasterde versie van the Flag kunt winnen.

In welk jaartal  kwam the Flag voor het eerst uit ?  Niet zo moeilijk toch ?  Je kunt zolang You and I powersong is reageren via onze e-mail info@hoexradio.nl en of via een PB via de facebook van Nite Flite Rock of de facebook van Hoex Radio.

Uit alle juiste inzendingen zullen wij de winnaar bekend maken in Nite Flite Rock op vrijdagavond 14 augustus 2020 !

 

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *